Интертекстуални дијалог са Томасом Маном: Лидија Делић, Чаробник перфекта. Дијалог Томаса Мана с митom и дијалози с Маном, Источно Ново Сарајево, Завод за уџбенике и наставна средства, 2019, 223 стр. (Књижевна историја — часопис за науку о књижевности, 2022)
//